Chefkoks

(op alfabetische volgorde)Chefs collage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B

Soenhil Bahadoer- Restaurant Lindehof (17 punten Gault&Millau)

Joris Bijdendijk- Restaurant RIJKS (16 punten Gault&Millau)

Gilbert van Borg- Château Neercanne (16 punten Gault&Millau)

D

Ruben Dekker- Restaurant le Garage (14 punten Gault&Millau)

Wil Demant- Restaurant Bordewijk (16 punten Gault&Millau)

G

Peter Gast- Restaurant SchultenHues (17 punten Gault&Millau)

H

Thomas d’ Hooghe- Hemelrijk Restaurant (16 punten Gault&Millau)

J

Rik Jansma- Restaurant Basiliek (16 punten Gault&Millau)

Xiao Han Ji- Restaurant HangTing Cuisine (16 punten Gault&Millau)

K

Giel Kaagman- Restaurant Kaagman en Kortekaas

Marko Karelse- Villa la Ruche (16 punten Gault&Millau)

Joris Kerkhofs- Restaurant La Folie (13 punten Gault&Millau)

Steven Klein Nijenhuis- Restaurant In de Molen (14 punten Gault&Millau)

Bram Kortekaas- – Restaurant Kaagman en Kortekaas

Michel van der Kroft- Restaurant ’t Nonnetje (17 punten Gault&Millau)

Luc Kusters- Restaurant Bolenius (16 punten Gault&Millau)

L

Erik van Loo- Restaurant Parkheuvel (18 punten Gault&Millau)

M

Leon Mazairac- Restaurant Podium onder Dom (16 punten Gault&Millau)

Fred Mustert- Restaurant Fred (16 punten Gault&Millau)

N

Amir Naor- Allegra Boutique hotel, Jeruzalem, Israël

O

Richard van Oostenbrugge- Restaurant Bord’eau (18,5 punten Gault&Millau)

P

Menno Post- Restaurant De Bokkedoorns (17,5 punten Gault&Millau)

S

Willem Schaafsma- Restaurant Eindeloos (15 punten Gault&Millau)

Jef Schuur- Restaurant Bij Jef (17 punten Gault&Millau)

Laurent Smallegange- Restaurant Spetters (16 punten Gault&Millau)

Hans Snijders- Château Neercanne (16 punten Gault&Millau)

Jeroen Sportel- Restaurant Vive la Vie (13 punten Gault&Millau)

Bert Stomphorst- Restaurant The Hunting Lodge (12 punten Gault&Millau)

V

Edwin Vinke- De Kromme Watergang (18,5 punten Gault&Millau)

Evgeny Vikentev- Restaurant Hamlet + Jacks, St Petersburg, Rusland

Z

Jonathan Zandbergen- Restaurant Merlet (16 punten Gault&Millau)