Chefkoks
B
Soenhil Bahadoer- Restaurant Lindehof (17 punten Gault&Millau)
Joris Bijdendijk- Restaurant RIJKS (16 punten Gault&Millau)
Gilbert van Borg- Château Neercanne (16 punten Gault&Millau)
D
Ruben Dekker- Restaurant le Garage (14 punten Gault&Millau)
Wil Demant- Restaurant Bordewijk (16 punten Gault&Millau)
G
Peter Gast- Restaurant SchultenHues (17 punten Gault&Millau)
H
Thomas d’ Hooghe- Hemelrijk Restaurant (16 punten Gault&Millau)
J
Rik Jansma- Restaurant Basiliek (16 punten Gault&Millau)
Xiao Han Ji- Restaurant HangTing Cuisine (16 punten Gault&Millau)
K
Giel Kaagman- Restaurant Kaagman en Kortekaas
Marko Karelse- Villa la Ruche (16 punten Gault&Millau)
Joris Kerkhofs- Restaurant La Folie (13 punten Gault&Millau)
Steven Klein Nijenhuis- Restaurant In de Molen (14 punten Gault&Millau)
Bram Kortekaas- – Restaurant Kaagman en Kortekaas
Michel van der Kroft- Restaurant ’t Nonnetje (17 punten Gault&Millau)
Luc Kusters- Restaurant Bolenius (16 punten Gault&Millau)
L
Erik van Loo- Restaurant Parkheuvel (18 punten Gault&Millau)
M
Leon Mazairac- Restaurant Podium onder Dom (16 punten Gault&Millau)
Fred Mustert- Restaurant Fred (16 punten Gault&Millau)
N
Amir Naor- Allegra Boutique hotel, Jeruzalem, Israël
O
Richard van Oostenbrugge- Restaurant Bord’eau (18,5 punten Gault&Millau)
P
Menno Post- Restaurant De Bokkedoorns (17,5 punten Gault&Millau)
S
Willem Schaafsma- Restaurant Eindeloos (15 punten Gault&Millau)
Jef Schuur- Restaurant Bij Jef (17 punten Gault&Millau)
Laurent Smallegange- Restaurant Spetters (16 punten Gault&Millau)
Hans Snijders- Château Neercanne (16 punten Gault&Millau)
Jeroen Sportel- Restaurant Vive la Vie (13 punten Gault&Millau)
Bert Stomphorst- Restaurant The Hunting Lodge (12 punten Gault&Millau)
V
Edwin Vinke- De Kromme Watergang (18,5 punten Gault&Millau)
Evgeny Vikentev- Restaurant Hamlet + Jacks, St Petersburg, Rusland
Z
Jonathan Zandbergen- Restaurant Merlet (16 punten Gault&Millau)