Openingstijden Wine Professional 2024
Maandag 8 januari 2024 van 11.00 – 18.00 uur

Dinsdag 9 januari 2024 van 11.00 – 18.00 uur.

Woensdag 10 januari 2024 van 11.00 – 18.00 uur.

Beursadres Wine Professional 2024:
RAI Amsterdam, Europa Foyers en Diamond Lounge,
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam (bezoekersingang G, Congres Centrum)

Per tram en bus
Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 van Amsterdam een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en de RAI ( halte Europaplein). Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de RAI het beste bereiken via sneltram 50.

Per vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. Op de internetsite Schiphol.nl vindt u ondermeer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

Per trein

NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.

Routebeschrijving auto/motor

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109).
Voor routeplanner navigeer naar:
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Parkeerterreinen en tarieven rond Amsterdam RAI (onder voorbehoud)

http://www.rai.nl/nl/rai-amsterdam/bereikbaarheid-en-parkeren/georganiseerd-vervoer/

Maximale doorrijhoogte van parkeergarages
1.90 meter

Parkeerplaatsen voor invaliden
Mensen die in het bezit zijn van een officiële invalidenkaart kunnen zich melden bij de loge van de Congresgarage. Deze is te bereiken door op de openbare weg de route ‘Parkeren Cogres’ te volgen.


Toelichting Preferred Parking

Tijdens enkele grote beurzen hanteert Amsterdam RAI het principe van Preferred Parking. Dit houdt in dat bezoekers hun parkeerplaats bij de RAI vooraf moeten reserveren of kunnen kiezen voor parkeren op een satellietterrein met een shuttlebusverbinding naar de RAI.

Bereikbaarheid en parkeren

http://www.rai.nl/nl/rai-amsterdam/bereikbaarheid-en-parkeren/georganiseerd-vervoer/