Kwaliteit staat voorop bij Wine Professional, zowel wat betreft het beursaanbod als de bezoekers. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert de organisatie een selectief bezoekersbeleid.

Personen met beslissingsbevoegdheid uit de topgastronomie, de wijnhandel, hotellerie en aanverwante bedrijfstakken worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Voorop staat dat de bezoekersdoelgroep aansluit bij het doel van de vakbeurs en bij de wens van de exposanten. Uitnodigingen worden dan ook in de eerste plaats verstuurd naar adressenbestanden van de exposanten en participanten van de beurs. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van haar eigen, uitgebreide interne netwerk en digitale nieuwsbrieven. Voor de digitale nieuwsbrieven kunt u zich op deze site inschrijven.

Vanaf begin december zullen er invitaties verstuurd worden naar de adressen uit ons interne database. U dient zich altijd (dus ook met invitatie) op deze website te registreren met uw in de invitatie meegestuurde inlogcode. Een foto op uw telefoon van een kaart, code of bevestigingsmail geldt niet
als toegangsbewijs: het gaat om de originele fysieke documenten.