Beursadres Wine Professional 2018:
Amsterdam RAI, Europa Foyers en Diamond Lounge,
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam (bezoekersingang G, Congres Centrum)

Per tram en bus
Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 van Amsterdam een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en de RAI ( halte Europaplein). Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de RAI het beste bereiken via sneltram 50.

Per vliegtuig
U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. Op de internetsite Schiphol.nl vindt u ondermeer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

Per trein
NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.

Routebeschrijving auto/motor
Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109).
Voor routeplanner navigeer naar:
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
Grotere kaart weergeven