Kwaliteit staat voorop bij Wine Professional, zowel wat betreft het beursaanbod als de bezoekers. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert de organisatie een selectief bezoekersbeleid.

Personen met beslissingsbevoegdheid uit de topgastronomie, de wijnhandel, hotellerie en aanverwante bedrijfstakken worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Voorop staat dat de bezoekersdoelgroep aansluit bij het doel van de vakbeurs en bij de wens van de exposanten. Uitnodigingen worden dan ook in de eerste plaats verstuurd naar adressenbestanden van de exposanten en participanten van de beurs. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van haar eigen, uitgebreide netwerk, interne databases en haar eigen digitale nieuwsbrieven.

Toegangsbeleid Wine Professional 2024

Iedere genodigde bezoeker dient zich na het ontvangen van zijn/haar digitale toegangscode via de bijgeleverde link te registreren. U ontvangt vervolgens automatisch een bevestigingsmail met e-ticket. Eén code is eenmalig geldig voor één persoon op één van de aangegeven dagen.

Bij aankomst op Wine Professional heeft u als genodigde 3 opties:

  1. Toon uw geprinte e-ticket én bevestigingsmail
  2. Toon het e-ticket én bevestigingsmail op uw smartphone of tablet;
  3. Toon uw e-ticket in Apple Wallet of Google Passbook app.

Indien u zich heeft geregistreerd en u kunt uw e-ticket en bevestigingsmail tonen bij de entree, dan kunt u kosteloos de beurs bezoeken.

Indien u zich wel heeft geregistreerd, maar u kunt uw e-ticket en bevestigingsmail niet tonen bij de entree, dan betaalt u 29,50 euro.

Als u geen uitnodiging ontvangt maar wel tot onze doelgroep behoort, dan bestaat voor u alsnog de mogelijkheid de beurs te bezoeken:

  1. Krijgt u geen toegangscode via ons uitnodigingsbestand, dan kunt u mailen naar k.vanlissum@thewinesite.nl om een extra code aan te vragen (mits u behoort tot de doelgroep). Hiervoor betaalt u aan de entree 29,50 euro per persoon (contant of pin). U dient dan wel uw bevestigingsmail van de registratie uitgeprint mee te nemen!
  2. Kunt u aan de entree geen toegangskaart én ook geen bevestigingsmail van uw registratie vertonen, dan kunt u daar voor 55,00 euro per persoon een toegangskaart kopen (mits u behoort tot de doelgroep).  

          U dient in beide gevallen wel aan te kunnen tonen dat u een professional bent op het gebied van wijnen, ‘fine food’, gastronomie en/of hotellerie. Er kan om uw ID worden gevraagd.

Over het verstrekken van toegangscodes wordt uitsluitend per mail gecommuniceerd. Wegens het grote aantal aanvragen, verzoeken wij u vriendelijk om geduld; we proberen uw aanvraag z.s.m. in behandeling te nemen.

Let op:

–          Dresscode: business suit.

–          De organisatie behoudt zich het recht voor om een ieder, zonder opgaaf van redenen, de toegang tot de beursvloer te ontzeggen of te verwijderen van de beursvloer.

–          Dit geldt voor bezoekers uit alle bovengenoemde categorieën.

–          Verzoek tot legitimatie en/of uittreksel KvK mogelijk.

–          Garderobe verplicht, geen goodiebags.

–          Kinderen en huisdieren zijn niet op de beursvloer toegestaan.

–          De organisatie is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor diefstal, verloren gegane voorwerpen of andere (persoonlijke) schade.

–           Toegang tot Wine Professional sluit dagelijks om 17.30 uur.

Bezoek Horecava

Naast Wine Professional, kunt u natuurlijk ook de Horecava bezoeken, hiervoor dient u zich apart te registreren aan de Horecava entree waarna u kosteloos toegang krijgt.

Horecava, dé nationale horecabeurs, is geopend van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2024, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor het gehele programma op www.horecava.nl.