Speciale Wine Professional menu’s
Gedurende de beursdagen en de zondag die daaraan vooraf gaat kunnen exposanten en bezoekers terecht bij de restaurants Oriole en Bridges voor speciale Wine Professional lunch- en dinermenu’s:Oriole Wine Professional Experience 8 t/m 12 januari
Oriole Wine Professional Experience 8 t/m 12 januari
3 Gangen Bib Gourmand menu inclusief aperitief, tafel water & koffie / thee voor € 50.- per persoon. (lunch & diner). Reserveren.
Bridges Wine Professional Experience 8, 9 & 12 januari
6 Gangen Menu du Chef inclusief aperitief, tafel water & koffie / thee voor € 100.- per persoon. (diner) Reserveren.
Deelnemen aan Wine Professional als exposant
Nieuwe geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden via js.vanlissum@thewinesite.nl. Op dit moment zijn wij bezig met het indelen van de programma’s, plattegrond etc. Na goedkeuring van de brandweer maken wij de plattegrond en standnummers bekend. Meer info over exposanten en programma’s vindt u op deze site, proefschrift.nl en op onze social media.Bezoekersregistratie
De bezoekersregistratie gaat een dezer dagen van start. De organisatie nodigt zelf bezoekers uit die werkzaam zijn in de gastronomie. Meer informatie via k.vanlissum@thewinesite.nlHeeft u verder nog vragen?
Vraag dan informatie aan via js.vanlissum@thewinesite.nl of stuur een whatsapp berichtje naar 06 21 36 7870. U wordt dan z.s.m. teruggebeld.
Voor actuele informatie kunt u naast deze site terecht op proefschrift.nl en op onze social media (de links staan bovenaan deze website). Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan.