Tijdens de GaultMillau Awards vindt ook Fine Food Professional plaats

Tijdens de GaultMillau Awards vindt ook Fine Food Professional plaats

Fine Food Professional, voor uitsluitend professionals, vindt plaats op maandag 3 november van 10.30 tot 19.30 uur. Locatie: Congrescentrum Amsterdam RAI. Hiervoor nodigt de organisatie het gehele Wine Professional bestand én alle ruim 500 restaurants en 200 hotels uit de nieuwe GaultMillau gids uit. Een ideaal moment om met hen in contact te komen! Vorig jaar waren en ruim 1.000 bezoekers. Dit jaar wordt Fine Food Professional groter van opzet.

Voor het programma en de mogelijkheden omtrent deelname met uw bedrijf en/of adverteren in de GaultMillau-gids zie hieronder:

Programma:
Tussen 12-14.00 uur is er de traditionele GaultMillau lunch op de beurs voor 120 speciaal daarvoor uitgenodigde toppers uit de Nederlandse gastronomie. Om circa 15.00 uur is er op de beurs een eerste Award-uitreiking. Tussen 17.00-18.15 uur vindt de officiële GaultMillau presentatie plaats in het theater voor circa 500 genodigden.

Iedere bezoeker zal net als de 120 genodigden voor de lunch en ruim 500 genodigden voor de GaultMillau Awards via de beursvloer binnenkomen en vertrekken. Gedurende de gehele dag is er dus veel reuring en komen naast de reguliere Fine Food Professional bezoekers ook de andere genodigden diverse malen de beursvloer over.

Adverteren:

U kunt ook adverteren in de GaultMillau gids en/of de JaargidsWijn. Als u in beide uitgaven adverteert gelden er speciale tarieven!

Wine Professional 2015:

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan Wine Professional 2015 (van 12 t/m 14 januari 2015)? Jaarlijks wordt deze toonaangevende beurs door ruim 10.000 professionele bezoekers en ‘decision makers’ bezocht. Vraag bij ons het inschrijfformulier aan.

Let op: als u aan beide evenementen participeert gelden er speciale tarieven!

Kortom:

  • Wilt u uw bedrijf presenteren op de GaultMillau Awards tijdens de Fine Food Professional?
  • En/of wilt u adverteren in de GaultMillau gids en/of JaargidsWijn?
  • En/of wilt u deelnemen aan Wine Professional 2015?

Geef dan uw voorkeuren aan via js.vanlissum@thewinesite.nl. U ontvangt dan meer uitgebreide informatie met aanvullende details over o.a. de mogelijkheden en kosten.