
Joris Bijdendijk – RIJKS, Amsterdam (16,5 GM)
Patrick Brugman – In den Doofpot, Leiden (15 GM)
Schilo van Coevorden – Taiko Restaurant, Amsterdam (17 GM)
Ruben Dekker – Le Garage, Amsterdam (14 GM)
Wil Demand – Bordewijk, Amsterdam (16 GM)
Thomas Diepersloot – Voltaire, Parc Broekhuizen, Leersum (15 GM)
Iwan Driessen – Scheepskameel, Amsterdam (14 GM)
Jarno Eggen – De Groene Lantaarn, Zuidwolde (18 GM)
Peter Gast – SchultenHues Peter Gast Gastrobar, Zutphen (17 GM)



Jef van den Hout – The French Connection, Amsterdam (15 GM)
Dennis Huwaë – Daalder, Amsterdam (15,5 GM)
Thijs Jeurissen – Scheepskameel, Amsterdam (14 GM)
Xiao Han Ji – HanTing Cuisine, Den Haag (16,5 GM)
Jim de Jong – De Jong, Rotterdam (15 GM)
Giel Kaagman – Kaagman & Kortekaas, Amsterdam (15 GM)
Maurice Kersten – Kasteel Engelenburg, Brummen (15 GM)
Onno Kokmeijer – Ciel Bleu, Amsterdam (18 GM)
Michel van der Kroft – ’t Nonnetje, Harderwijk (17,5 GM)
Leon Mazairac – Podium onder de Dom, Utrecht (16 GM)
Kees Meinderts – De Heeren van Harinxma, Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag (16 GM)
Thijs Meliefste – Meliefste, Wolphaartsdijk (16,5 GM)
Dick Middelweerd – De Treeswijkhoeve, Waalre (18 GM)



Chris Naylor – Vermeer, Amsterdam (17,5 GM)
Richard van Oostenbrugge – 212, Amsterdam
Robert Poel – Voltaire, Parc Broekhuizen, Leersum (15 GM)
Menno Post – De Bokkedoorns, Overveen (17,5 GM)
Moshik Roth – &moshik, Amsterdam (17,5 GM)
Laurent Smallegange – Spetters, Breskens (16,5 GM)
Adrian Zarzo Habraken – Zarzo, Eindhoven (16,5 GM)


