Beursblog Wine Professional 2019 – dag 3
Forum Gastronomicum At Roca Winery i.s.m. restaurant Entrepot, Amsterdam (Chabrol Wines) De...
Lees verderSelecteer pagina
door p.bijpost | jan 10, 2019 | Geen categorie | 0 |
Forum Gastronomicum At Roca Winery i.s.m. restaurant Entrepot, Amsterdam (Chabrol Wines) De...
Lees verderdoor p.bijpost | jan 8, 2019 | Geen categorie | 0 |
Proefschrift Vinodroom Vier verschillende Chablis Grand Crus van Christean Moreau, 2012 tegenover...
Lees verderdoor p.bijpost | jan 8, 2019 | Geen categorie | 0 |
Proefschrift Vinodroom Mooie opkomst en start in het Proefschrift Vinodroom met het Nederlands...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 19, 2018 | Geen categorie | 0 |
Wine Professional 2019 vindt plaats van 7 tot en met 9 januari aanstaande in RAI Amsterdam. Het is al jaren de grootste wijngebeurtenis van ons land. Deze 17e editie is door allerlei oorzaken de allerbelangrijkste ooit. Alles...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 18, 2018 | Geen categorie | 0 |
In 2019 is het honderd jaar geleden dat Heisterkamp Wijnkopers zijn eerste wijnen importeerde. Wij...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 12, 2018 | Geen categorie | 0 |
Dit jaar zullen er weer tientallen bijzondere proeverijen en presentaties plaatsvinden. De...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 12, 2018 | Geen categorie | 0 |
Sabine Mosbacher van Weingut Georg Mosbacher (Der Feinschmecker: Kollektion des Jahres 2018)...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 12, 2018 | Geen categorie | 0 |
Kiona Malinka, de druivende kracht achter Crusio Tea, reist de hele wereld af op zoek naar de...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 12, 2018 | Geen categorie | 0 |
De Duitse wijnregio Württemberg, vroeger leverancier van vooral onopvallende, slanke wijnen, is de...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 20, 2017 | Geen categorie | 0 |
Programma The Wine & Food Association/Proefschrift en Pitch Communicatie & PR Maandag 8 januari 11.30-12.00 Les Grands Chais de France (Pitch PR) 12.00-12.45 Academie voor Gastronomie, thema jong/oud, i.s.m....
Lees verderdoor p.bijpost | dec 13, 2017 | Geen categorie | 0 |
(wijzigingen voorbehouden) Gault&Millau Theater 12.00 – 12.45 uur Thomas Diepersloot en Robert Poel van Restaurant Voltaire (15 punten GM18) verzorgen de culinaire omlijsting bij de Vins Nature van Courtois en...
Lees verderdoor p.bijpost | dec 13, 2017 | Geen categorie | 0 |
(wijzigingen voorbehouden) Gault&Millau Theater 10.30 – 12.15 uur Diamond Series superflight Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu (Okura, 18 punten GM18) verzorgt de culinaire omlijsting met o.a. favoriete...
Lees verder