2016wpParticiperende Chefs Wine Professional 2017

(op alfabetische volgorde)

B
Dennis van der Beld van Restaurant Het Roode Koper (15 punten Gault&Millau 2017)
Joris Bijdendijk- Restaurant RIJKS (16 ,5 punten Gault&Millau)
Emiel Bijpost- Brasserie van Baerle (13 punten Gault&Millau)
Jonnie Boer- Restaurant de Librije (19,5 punten Gault&Millau)
Bas Bont-Restaurant Beulings (13 punten Gault&Millau)

D
Ruben Dekker- Restaurant le Garage (14 punten Gault&Millau)
Wil Demandt- Restaurant Bordewijk (16 punten Gault&Millau)

G    
Lars van Galen- Restaurant ’t Lansink (15 punten Gault&Millau)
Peter Gast- Restaurant SH Food & Wine by Peter Gast (17 punten Gault&Millau)
André Gerrits- Restaurant ’t Amsterdammertje (16 punten Gault&Millau)

H
Paul Hartering- Restaurant Gebr. Hartering (15 punten Gault&Millau)

Thomas d’ Hooghe- Hemelrijk Restaurant (16 punten Gault&Millau)
Patrick Hogeloon- Restaurant De Treeswijkhoeve (18 punten Gault&Millau)

J
Dino Jagtiani- Temptation Restaurant St.Maarten
Pascal Jalhay
Xiao Han Ji- Restaurant HanTing Cuisine (16 punten Gault&Millau)

K
Giel Kaagman- Restaurant Kaagman en Kortekaas (15 punten Gault&Millau)
Marko Karelse- Restaurant Villa la Ruche (16 punten Gault&Millau)
Steven Klein Nijenhuis- Restaurant Herberg onder Linden (16 punten Gault&Millau)
Michel van der Kroft- Restaurant ’t Nonnetje (17 punten Gault&Millau)

M
Jan Marees- Restaurant Bretelli (16 punten Gault&Millau)
Leon Mazairac- Restaurant Podium onder Dom (16 punten Gault&Millau)
Kees Meinderts- De Heeren van Harinxma (16 punten Gault&Millau)

O
Richard van Oostenbrugge- Restaurant Bord’eau (19 punten Gault&Millau)
Franke Osinga -Restaurant De Treeswijkhoeve (18 punten Gault&Millau)

P
Guido Panjer- Chef van de Sligro
Menno Post -Restaurant de Bokkedoorns (17,5 punten Gault&Millau )

S
Laurent Smallegange- Restaurant Spetters (16,5 punten Gault&Millau)
Bert Stomphorst- Restaurant The Hunting Lodge (14 punten Gault&Millau en terras van het jaar)

V
Keng Vichianrat- Restaurant La Rive (17,5 punten Gault&Millau)
Edwin Vinke- Restaurant De Kromme Watergang (18,5 punten Gault&Millau)
Mike Vrijdag- Restaurant Strandlodge (12 punten Gault&Millau)

W
Gerard Wollerich- Restaraunt Wollerich (17 punten Gault&Millau)

Z
Jonathan Zandbergen- Restaurant Merlet (16,5 punten Gault&Millau)
Oscar Zitman- Bistro Bord’o (15 punten Gault&Millau)